Faggruppe storfe inviterer til kurs i kusignaler:

Tirsdag 9. april kl 10.00 - 14.00

Oppmøte: Austbo, Åbogenvegen 27, Austmarka

 

Les hele invitasjonen her (PDF, 406 kB)

En liten kylling i gresset

Vi ønsker velkommen til en liten påsketreff 11. april kl 13.00 i møterom / kantine på Sentralgården, Våler

Les hele invitasjonen (PDF, 69 kB)

Møt opp :-)

 

 

Visste du at du gjør gode valg for klimaet i drifta di? Å drive godt er ikke bare bra for lommeboka, det er bra for klimaet også.

Mat må vi ha og det gir klimautslipp, men ved bruk av lavest mulig innsatsfaktor for høyest mulig produksjon begrenses utslippet.

Førstkommende tirsdag, 9 april, fra kl 18. 00 inviterer landbrukskontoret for Våler og Åsnes i samarbeid med landbrukskontoret i Elverum til bondekafe på Folkvang i Elverum.

Avtroppende leder for Hedmark bondelag, Erling Aas Eng innleder om klimasmart landbruk og mulighetene  som finnes i det grønne skiftet – han tar det ned fra tåkeprat til praktiske løsninger på hvordan landbruket kan redusere utslipp pr produsert enhet med gode økonomiske resultat.

Vi sees der!

Se invitasjon for mer informasjon (PDF, 2 MB)

Kommunene Elverum, Våler og Åsnes ønsker å videreutvikle Kynnavassdraget som opplevelsesprodukt for fastboende, hyttefolk og turister.

 

Hans Johnsson er tilsatt som ny prosjektleder/koordinator i Glommaprosjektet. På styremøte i Sentralgården i Våler 14. februar ble vi presentert for Hans. Så langt i prosjektet er det seks delprosjekter som er startet opp. Planen framover nå er å få en oversikt over hva som er gjort og hva som gjenstår i de forskjellige delprosjektene. Hans kan nås på hans@tympanon.se eller på telefon +46 70 2141672.

Det blir en enklere og bedre tilskuddsordning med 50 prosent til all suppleringsplanting i 2019. Formålet er å oppnå full tetthet i plantefeltene.Tilskudd ved nyplanting videreføres.

Les mer

Målgruppa er primært de som har vært parter i skogskiftet, men møtet er åpent for alle.

Invitasjon (PDF, 429 kB)