Publisert 15.10.2018

Tilsynsenheten for fosterhjem har ledig fast 50% stilling som tilsynsfører fra 01.01.19.

Kommunen skal føre tilsyn med hvert enkelt barn i fosterhjem fra plasseringstidspunktet og frem til barnet fyller 18 år.
Tilsynsperson som blir ansatt skal føre tilsyn hos fosterbarn bosatt i fosterhjem i Våler-, Åsnes- og Grue kommune.

Publisert 10.10.2018

Den kommende NATO-øvelsen vil påvirke trafikk og fremkommelighet i blant annet Innlandet politidistrikt. Øvelsen vil også føre med seg et forbud mot flygning i enkelte restriksjonsområder.

Publisert 08.10.2018

Etter pålegg ifra NVE må alle kommuner i Norge sette opp egne styringsskap for gatelys.

Publisert 03.10.2018
Holø & fagfolka

Andreas Holø (opprinnelig fra Braskereidfoss) kommer med et akustisk basert band. Holø & fagfolka vil spille gode låter fra de 5 siste 10 åra.

Publisert 03.10.2018

Våler og Åsnes kommuner har i samarbeid opprettet en tilskuddsordning for innkjøp av sikkerhetsvester for jakthunder. Dette er et konfliktdempende tiltak som gjør jakthundene bedre rustet ved et evt ulveangrep.