Publisert 14.08.2018
Kyllingfestival

Det skjer mye under årets Vålerdager, Norsk Kyllingfestival og Våler kunstfestival.
Les mer her om programmet!

Publisert 13.08.2018

PRESSEMELDING: Oppheving av «Totalforbud mot bruk av åpen ild i eller i nærheten av skog og mark» for kommunene i Midt-Hedmark Brann- og redningsvesen IKS. Generelt bålforbud gjelder fortsatt

Publisert 10.08.2018
Alle som er bosatt i Åsnes og Våler kommune kan benytte seg av Frisklivssentralens tilbud. Man kan delta på FRISKLIVSTRENING i tre måneder og/eller et av våre KURS eller andre FRISKLIVSAKTIVITETER.
Publisert 09.08.2018
Vålerdagene 2018

Mye flott på årets program. Følg med på deres Facebook side

I tillegg blir det

her  og Våler kunstfestival, se programmet her.

Velkommen til en begivenhetsrik helg!

Publisert 09.08.2018

Denne meldingen er sendt til kommunenes beredskapsadresser og Fylkesberedskapsrådet. Fylkesmannen ber kommunene være obs på fare for sterk vind og lokale sterke vindkast og vurdere behovet for å sette i gang tiltak. Følg med på yr.no og met.no for informasjon og oppdateringer om varselet.